AngelLight

IMG_0406 (2)

Birkan Tore1

 

birkanowl

Birkan Tore

Birkan Tore är en internationellt erkänd intuitiv coach och andlig lärare. Han är även en vanlig tv-personlighet, samt en medlem i Det okända. Författare till "Rise and Shine: En andlig väckning för Sleeping Beauties" radiopersonlighet och eftertraktad offentlig talare. I sin praktik arbetar han främst med Angelic Realm för att hjälpa människor att förena sig med sina änglar och upptäcka deras anslutning till sin källa. Med djup omsorg, enkelhet och elegans, kärleksfullt guidar han sina elever genom sina kurser och läsningar, ger dem de verktyg de behöver för att hjälpa och slutligen läka många.

Birkan studerade gamla andliga metoder för spådom och helande redan i tidig ålder. Hans naturliga längtan efter andliga läror öppnade en dörr till de idéer och filosofier av många olika kulturer och religioner, inklusive de gamla Oracle praxis Anatolian och Medelhavssamhällen. Birkan Tore är upphovsman till Atlantean Healing ™ modalitet.

Birkan bor för närvarande i USA och delar sin tid mellan Atlanta, Los Angeles och Hawaii.

 

Atlantean Healing

AtlanteanHealing ™ är en snabbt växande energihealing som har givits till mänskligheten vid denna tid av stora förändringar. Denna höga vibrerande energi har använts i helande tempel på Atlantis av helande präster och prästinnor. Denna speciella energi hölls i de stora pooler av energi tills mänskligheten var återigen redo att kanalisera den. Praktiseras och systemet kanaliseras genom Birkan Tore och nu lärs ut internationellt. Atlantean Healing ™ tekniker är en kombination av de gamla tekniker som användes i templen och de nya som ges till oss för de utmaningar vi står inför
i dag. Eftersom vi nu efter 2012, har vi nu möjlighet att föra tillbaka den högfrekventa livsstil Atlantis och ta det ännu längre.

Atlantean Healing-sessioner är utformade för att balanserar energier i kroppen. Vi fokuserar  på att lyssna på kroppen och dess budskap för att ta reda på de bakomliggande orsakerna. Energinhar en mycket hög vibration och är kraftfull, men känns mjuk vid kanalisering. Varje session utförs av en certifierad Atlantean Healing utövare ™ och Atlantis Änglar, som kommer att hjälpa till med tillämpningen av energi- och läkningsprocessen.

Energin kan användas som en hands-on healing teknik, men också utan att lägga på händerna eller kan också sändas från distans. En Atlantean Healing ™ session kan ta från 15 till 40 minuter beroende på kundens behov och praktiserande inre vägledning. Den atlantiska Healing Energin kommer dock att fortsätta arbeta och balansera kundens energifält i flera timmar.  Det högsta goda för klienten är alltid kärnan avsikten att varje session. Utövarna respektera själens väg och lärdomarna från kunden och stödja klienter på deras väg. De kommer att även ge den enskilde den intuitiva vägledning de fått under processen.

För mer information www.askangels.com